Wedstrijdzwemmen

Beste zwemmers, zwemsters, ouders, trainers en commissieleden,

Bij deze treffen jullie het informatieboekje voor het aanstaande zwemseizoen. Hoewel afgelopen seizoen een bijzonder succesvol jaar is geweest willen we er natuurlijk alles aan doen om deze stijgende lijn vast te houden. En dat gaat vast en zeker weer lukken!

De competitieploeg bestaat komend seizoen maar liefst uit meer dan 60 zwemmers, inclusief onze Para-zwemmers. Aan de basis gaat het hartstikke goed. Met een flinke minioren groep wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de techniek en conditie en met veel enthousiaste trainers en vrijwilligers worden er mooie stappen gezet. Dat gebeurt ook bij de junioren, jeugd en senioren en natuurlijk presteren de masters ook uitstekend. Aan het begin van het seizoen hebben zij gelijk de Europese kampioenschappen in Kranj (Slovenië).

Het seizoen kenmerkt zich in de eerste plaats door het opnieuw actief zijn in de Hoofdklasse. Hoe zal het ons daar vergaan? Verder blijven we inzetten op de basis, organiseren we natuurlijk weer School Zwemkampioenschappen en wordt er natuurlijk ook gekeken naar de mooie prestaties die we kunnen verwachten op de GK, NJJK en NK. En misschien kwalificeren er zich zelfs zwemmers voor de WK korte baan!

Natuurlijk kan alles niet zonder vrijwilligers en daarom bedanken we iedereen die actief is binnen de club alvast voor de inzet! Maar misschien vind jij het ook wel leuk om je club op een andere manier te helpen, want hulp is altijd nodig. Zeker als het gaat om lesgevers bij SuperSpetters of hulptrainer bij de minioren. Laat het ons weten!

We maken er weer een feest van!

Mede namens de zwemcommissie en trainersgroep,

Jeroen Dellebeke

hoofdtrainer DWK

BijlageGrootte
infogids.pdf628 KB