Wedstrijdzwemmen

Beste zwemmers, zwemsters, ouders, trainers en commissieleden,

Bij deze treffen jullie het informatieboekje voor het zwemseizoen 2020-2021. Het is weer vreemd opstarten zo na een zomer vol met beperkingen en bijzonderheden. Deze bijzondere periode heeft ons de tijd en ruimte gegeven om goed na te denken over de structuur binnen de zwemafdeling. De nieuwe zwemgids geeft alvast een tipje van de sluier, en bevat zoals gebruikelijk ook alle informatie over wedstrijden en trainingen.

Voor het eerst in lange tijd zullen we met twee teams gaan deelnemen aan de Nationale Zwemcompetitie. Daarbij komen dan bijna 80 sporters in actie! Aan de basis gaat het hartstikke goed. Met een flinke minioren groep wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de techniek en conditie en met veel enthousiaste trainers en vrijwilligers worden er mooie stappen gezet. Bij de oudere leeftijden worden de eerste wedstrijden weer belangrijk om te zien waar iedereen staat.

Verder blijven we inzetten op de basis, organiseren we natuurlijk weer School Zwemkampioenschappen en wordt er natuurlijk ook gekeken naar de mooie prestaties die we kunnen verwachten op de GK, NJJK en NK. Bij de oudere leeftijden hebben we de structuur verbetert, zodat er voor ieder lid een passend aanbod is in wedstrijden en trainingen.

Natuurlijk kan alles niet zonder vrijwilligers en daarom bedanken we iedereen die actief is binnen de club alvast voor de inzet! Maar misschien vind jij het ook wel leuk om je club op een andere manier te helpen, want hulp is altijd nodig. Zeker als het gaat om lesgevers bij SuperSpetters of hulptrainer bij de minioren, selectie of masters. Laat het ons weten!

We maken er weer een feest van!

Mede namens de zwemcommissie en trainersgroep,

Jeroen Dellebeke

hoofdtrainer DWK

BijlageGrootte
Zwemgids 2020-2021.pdf2.82 MB
opstartrooster september.pdf139.51 KB
Zwemgroepen 2020-2021.pdf1.51 MB