DWK jeugd heeft afgelopen weekend veel gepoloëd

Afgelopen weekend zijn er verschillende wedstrijden gespeeld door de waterpolo jeugd van DWK. Op vrijdagavond heeft O9 een oefenwedstrijd in Wageningen gespeeld. Voor sommige pupillen was dit zelfs de eerste uitwedstrijd, dus het was extra spannend. Helaas is de wedstrijd tegen De Rijn verloren maar er is veel geleerd! Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om een wedstrijd te spelen! 

Waterpolo Introductie Cursus

Waterpolo is een snelle sport met veel acties en doelpunten, je speelt met en tegen andere meisjes en jongens. De sport is vergelijkbaar met handbal, maar dan in het water. Lijkt het jou ook leuk om eens een balletje te gooien in het water, meld je dan nu aan voor de Waterpolo Introductie Cursus.

Waterpoloërs leren tactiek kennen

[BARNEVELD] ,,In de eerste periode werkte onze tactiek”, zegt Yvonne Baars. De gelegenheidscoach van de DWK-waterpolosters, had de opdracht gegeven er volle bak in te gaan tegen de hekkensluiter van de eerste klasse A. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 10-6 bij Livo 2. ,,Als coach van de tegenpartij zou ik gezegd hebben gebruik te maken van de mogelijkheid op onderschatting.

Waterpoloërs onvoorspelbaar voor elkaar

[BARNEVELD] ,,We hadden een goede tegenstander”, zegt DWK-aanvoerder Marco van Manen. De waterpoloërs verloren zaterdag met 7-15 bij De Treffers. ,,Toch had het verschil niet zo groot hoeven zijn. Als we aanvallend beter gespeeld hadden, had het gelijk op kunnen gaan. We misten te veel kansen. We probeerden het wel, maar te geforceerd. Al snel kwamen we 3-0 achter, maar we kwamen terug tot 3-2. Toch was de marge na de eerste periode vier. Gedurende de wedstrijd liep De Treffers verder uit en hebben we ook jonge jongens laten spelen.

Onderschatting nekt waterpoloërs

[BARNEVELD] ,,Dit was het gevolg van onderschatting”, zegt DWK-aanvoerder Marco van Manen. De waterpoloërs speelden zaterdag met 10-10 gelijk tegen Hellas-Glana, hekkensluiter in de derde klasse D.

Door Marijn Bouw

Waterpolosters oefenen

[BARNEVELD] ,,We hebben goed geoefend deze wedstrijd”, zegt waterpoloster Esther van der Meulen. DWK speelde zaterdag met 10-10 gelijk tegen Schuurman BZC 2.

Door Marijn Bouw

Waterpoloërs laat op gang

[BARNEVELD] ,,We hebben het onszelf lastig gemaakt”, zegt DWK-aanvoerder Marco van Manen. De waterpoloërs wonnen zaterdag wel met 14-10 van Nayade.

Door Marijn Bouw

Waterpolosters spelen te wisselvallig

[BARNEVELD] ,,Uiteindelijk hebben we twee punten verloren”, zegt waterpoloster Yvonne Baars. DWK speelde zaterdag met 10-10 gelijk tegen ENC Arnhem 2.

Door Marijn Bouw

Schema ouder-kind toernooi bekend

Morgen 28 december 2016 zal het ouder-kind toernooi plaatsvinden in zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen. Het adres is: Roelenenweg 41 in Voorthuizen. We zouden jullie willen vragen minstens 15 minuten voor aanvang wedstrijd aanwezig te zijn.

Waterpolosters verliezen van koploper

[BARNEVELD] ,,We hebben de wedstrijd uit handen gegeven”, zegt DWK-aanvoerster Eline Moree. De waterpolosters verloren zaterdag met 9-8 van koploper EZC 2.

 

Inhoud syndiceren