Minioren DWK sluiten seizoen 2020-2021 af

Zaterdag 10 juli 2021 stond voor de miniorenselectie in het teken van het afsluiten van het seizoen 2020-2021. Met eerst een zwemwedstrijd in de Veluwehal en daarna een gezellige barbecue bij het Oosterbosbad is het bijzondere seizoen afgesloten.

De zwemwedstrijd in de Veluwhal werd gezwommen samen met de junioren, jeugd, senioren en masters van DWK. Het was erg leuk om te kijken naar die snelle zwemmers. Elke categorie zwom in een eigen klassement. Het klassement bij de minioren bestond uit 100 wisselslag, 50 rugslag, 50 schoolslag en 50 vrije slag.

Bij de meisjes minioren 5 en jonger waren het Elin Baars (goud), Tessa van Beek (zilver) en Maryse Kuijper (brons) die op het podium mochten komen. Bij de jongens minioren 5 en jonger waren de winnaars van het goud, zilver en brons (in dezelfde volgorde) Nordin Vermeer, Tygo van de Wal en Sil van Dijk. Na het uitreiken van medailles mochten alle minioren naar voren komen om hun deelnemersmedaille uitgereikt te krijgen. Van harte gefeliciteerd allemaal, de trainers zijn trots op jullie allemaal!

 

Intussen is een aantal vrijwilligers bezig geweest met het opbouwen van de barbecue bij het Oosterbosbad. Bedankt Gerie van Poecke, Bea Potappel, Sem Baars, Bianca Top en Helma van de Beek.

 

Vanaf de Veluwehal zijn we na de wedstrijd met de miniorenselectie vertrokken naar het Oosterbosbad. Een groepje samen op de fiets en een groepje met de auto. Bij het fietsenrek roken we het lekkere eten al.

Aan gezellig gedekte picknicktafels werd heerlijk gegeten door de minioren, hun ouders en de trainers. Tussendoor was er nog een speech van Yvonne waarin zij terugblikte naar het afgelopen seizoen en vooruitblikte naar de trainingen in de zomervakantie en de start van het nieuwe seizoen. De zwemmers die de overstap maken naar de junioren zijn uitgezwaaid en de trainers zijn bedankt. Jacko kreeg een lief rompertje waarop een DWK-logo was geprint; hij wordt bijna vader. En Sebastiaan kreeg een mooie mand met kaartjes en kadootjes mee om hem een hart onder de riem te steken.

Alle minioren en hun trainers kregen van de activiteitencommissie een oranje badmuts met aan de ene kant het DWK-logo geprint en aan de andere kant hun naam. Zo kunnen de zwemmers nog makkelijker in het water herkent worden.

 

Van de zwemmers hebben wij een aantal leuke reacties gekregen. Sil van Dijk gaf aan dat het een super goede avond was, maar dat hij nu (’s avonds) wel moe is. Sandro van de Beek zei dat hij super genoten had en dat het heel leuk was om tikkertje te doen op het grasveld en het eten was lekker. Elin Baars zei dat ze nog helemaal niet naar huis wilde.

 

Beste zwemmers, bedankt voor jullie enthousiasme het afgelopen seizoen. Wij wensen jullie een fijne zomervakantie en hopelijk zien we jullie bij de zomertrainingen.

Aan alle ouders, trainers en vrijwilligers, bedankt voor jullie hulp en enthousiasme. Zonder jullie kon dit seizoen niet gedraaid worden zoals het gegaan is. Ook jullie wensen wij een mooie en relaxte zomervakantie toe!