Eerste Ready 2 Race activiteit met Swimkick kids

Vrijdagmiddag 1 november vond de eerste Ready2Race activiteit plaats. In de reguliere trainingstijd hebben 24 kinderen uit de Swimkick groepen Barneveld en Voorthuizen hun eerste trainingsperiode afgesloten.

In een vernieuwde opzet lieten de kinderen zien wat zij de afgelopen weken hebben geleerd. Er stonden 4 verschillende onderdelen op het programma; 2 eindvormen van 1 zwemslag en 2 challenges. Deze R2R stond in teken van de rugslag waarbij de eindvormen 25m rugslag benen en 25m rugslag hele slag in wedstrijdvorm werden afgewerkt.

Daarna sprongen de kinderen één voor één in het water voor een challenge waarin 4 verschillende vaardigheden gedemonstreerd werden. Het laatste onderdeel was een teamchallenge bestaande een ‘dolfijnestafette’ waarin 6 teams tegen elkaar streden.

Er was nog wat tijd over, dus besloten de trainers om nog een schoolslagestafette te doen en nog een spelopdracht in duo’s! Aan het einde kregen alle kinderen een mooi certificaat mee naar huis van deze eerste succesvolle Ready2Race!

De volgende R2R activiteit zal begin 2020 plaatsvinden.