Lesgeven aan de jongste leden van DWK

Voor aankomend seizoen (2019-2020) is DWK opzoek naar enthousiaste lesgevers (18+) die het leuk vinden om les te geven aan de jongste leden van DWK. Het gaat om kinderen die leren zwemmen aan de hand van het SuperSpetters programma van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB).

Het is een leuke manier om te leren zwemmen. Naast zwemveilig en zwemvaardig staat het plezier in het water voorop. Ook de persoonlijke aandacht voor de kinderen maakt het behalen van een SuperSpetters zwemdiploma extra fijn. De groepjes waaraan je gaat lesgeven bestaan hoogstens uit 8 kinderen. Op deze manier houd je goed overzicht en weet je waar elk kind staat en wat de behoefte is tijdens de lessen.

DWK biedt je de SuperSpetters opleiding gratis aan, deze is binnen 9 maanden af te ronden met 3 opdrachten die door de KNZB worden beoordeeld. Verder krijg je een vrijwilligersvergoeding bij het geven van minimaal 2 SuperSpetters zwemlessen per week.

Lijkt het je leuk om les te gaan geven aan onze jonge zwemmers? Of wordt uw eigen kind binnenkort 5 jaar en lijkt het u leuk om naast uw kind in het water te helpen bij de zwemlessen?

Neem dan contact op met:

Voor Voorthuizen: Tineke van Bentum (deheuvelrand@dewaterkip.nl)

Voor Barneveld: Marise Knotters (basisgroepen@dewaterkip.nl)

Je kunt voor de zomervakantie ook een aantal keren meedraaien met een ervaren lesgever om te kijken of het wat voor je is.