Clubrecords en bekers bij laatste wedstrijd Zuyderzee Masters Circuit

Zondag gingen 5 zwemmers en 1 official (Michel van Wingerden) naar Alkmaar voor de laatste wedstrijd in het Zuyderzee Masters Circuit.

Iris van Aurich deed het erg goed met 3 tweede plaatsen op de 50 m schoolslag en 50 m rugslag, beide in een persoonlijk record, en de 200 m schoolslag. Daarnaast waren haar tijden op de schoolslagnummers goed voor clubrecords.

Celine Schoenmaker zwom naar twee eerste plaatsen op de 50 m schoolslag en 50 m rugslag. Haar tijd op de rugslag was een clubrecord.

Diane Schoenmaker zwom de 100 m vlinderslag naar een eerste plaats in een clubrecord en haalde een tweede plaatsop de 50 m schoolslag en een derde plaats op de 400 m vrije slag in een persoonlijk record.

Willy Schoenmaker zwom naar een tweede plaats op de 200 m schoolslag in een clubrecord.

Greta Wyma bereikte twee vierde plaatsen op de 50 m rugslag en de 200 m schoolslag. Op de 50 m schoolslag werd ze achtste, maar wel in een persoonlijk record.

Aan het eind van de wedstrijd was er een lekker buffet, waarna de prijzen voor de competitie werden uitgereikt. Celine Schoenmaker ging er met de eerste prijs in het sprintklassement 20+ vandoor. Greta Wyma had een derde plaats in het sprintklassement 45+ en tevens de bingoprijs voor het zwemmen van alle mogelijke afstanden in deze competitie. Iris van Aurich won het alround klassement 50+ en Willy Schoenmaker werd tweede in het alround klassement 60+. Hieronder alle gewonnen bekers.