Run Bike Swim 2019

RUN - BIKE - SWIM lustrumeditie

Tweede paasdag, maandag 22 aprill om 13:30 uur: lustrumeditie van de Run Bike Swim. En we zijn nog steeds de eerste ter wereld! 

Anderhalf uur lopen, fietsen en zwemmen met een estafetteteam
Op tweede paasdag (2 april om 13.30 uur) klinkt het startschot weer. De opzet is gelijk aan vorige jaren: drie sporters die samen een team vormen en samen anderhalf uur lang in estafettevorm lopen, fietsen en zwemmen. Een mooie gelegenheid voor families en vrienden om sportief bezig te zijn op tweede Paasdag. Leuk om te doen en leuk om te zien omdat er familieteams meedoen, een gezinsteam of een drie-generatie-team. Door de estafette-opzet wordt er vaak ook kennis gemaakt met een sport die minder eigen is, en dat is zeker ook de bedoeling.

Ideale locatie
Ook de locatie is gelijk gebleven: rond het zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen. Dit jaar is er ruimte voor maximaal veertig teams doordat de loopafstand en de fietsafstand wat is uitgebreid. Behalve de bokaal voor het team wat in anderhalf uur de grootste afstand overbrugt, zullen er ook verschillende leeftijdsklassementen zijn.

Ook kinderen kunnen mee doen! Bekijk hier de flyer:

Inschrijven
Inschrijven kan als team via hun Facebook pagina

Vrijwilliger
Aanmelden als vrijwilliger voor dit mooie event kan via Rob de Man.

Tot 22 april!

Namens de organisatie,
Loopgroep Voorthuizen; Adri Jelier, Henny Snijder
De Veluwerenners: Leo Roelofs
DWK:  Rob de Man
wedstrijdleider: Wim van Steeg
Optisport: Martijn Wallet