Succesvolle jeugdwedstrijd voor minioren DWK in Wageningen

Afgelopen zaterdag heeft er een grote groep enthousiaste minioren van DWK deelgenomen aan de laatste jeugdwedstrijd in Wageningen.
Bij de minioren 1 waren Mare de Vogt en Tobias van der Zijden succesvol op de 25 meter afstanden, Mare nam 2 gouden en 1 zilveren medaille mee naar huis en Tobias won 2 keer goud.
Maryse Kuijper werd 3 keer eerste op de 25 meter afstanden bij de minioren 2, Joëlle Goodijk won de bronzen plak op de 25 meter vrije slag. Sven Potappel werd eerste op de 50 meter rugslag en 50 meter schoolslag, Nordin Vermeer veroverde de tweede plaats op deze afstanden. Linsey Daamen eindigde op de derde plaats bij de meisjes op de 50 meter schoolslag.
Bij minioren 3 debuteerden Fenne de Vogt, Fay Morren, Rosalie Koumassa, Tess Jansen en Sofie Alberts op de 50 meter rugslag en 50 meter schoolslag. Fenne werd op beide afstanden eerste, Fay veroverde zilver op de 50 meter rugslag. Tess en Rosalie namen zilver en brons mee naar huis op de 50 meter schoolslag. Lili Oosting won een gouden medaille op de 100 meter schoolslag.
Myrthe Rijpma en Quinn Frunt waren succesvol bij de minioren 4 op de 100 meter rugslag, beiden eindigen op de tweede plaats. Maud ten Broek werd eerste op de 100 meter schoolslag.
Lieke van den Berg en Bas van Daatselaar (minioren 5) eindigen op een tweede en derde plaats op de 100 meter schoolslag. Bas nam ook de bronzen medaille op de 200 meter vrije slag mee naar huis. Lucas Leeuwis eindigde op de tweede plaats op de 100 meter vrije slag.
Tijdens deze wedstrijd werden er diverse persoonlijke records gezwommen en is het mede dankzij de inzet van de coaches Marleen, Martine, Sebastiaan, Iris en Martin een succesvolle middag geworden.