DWK op dreef tijdens 5e Heuvelrug wedstrijd

 

Met 9 zwemsters en 8 zwemmers ging de DWK ploeg naar Veenendaal voor de 5e Heuvelrug wedstrijd van dit jaar. Onder leiding van de coaches Marga de Kreek, Jacko van der Meer, Adri Knol en Tineke van Bentum werd het een succesvolle middag.

Bij de meisjes en dames was er in de verschillende leeftijdsklassen goud voor Annabel Kuipers en zilver voor Yanou Vaessen.

Bij de jongens en heren was er in de verschillende leeftijdsklassen goud voor Rick de Kreek en Dave Stitselaar, zilver voor Dennis de Heus, Dirk-Johan Wyma en Bjorn Hueting en brons voor Jarno van Lagen.

Aan het eind van de wedstrijd werd er nog hard gestreden op de 50 rug slag estafette, waarbij het eerste team van DWK dat bestond uit Jarno van Lagen, Dennis de Heus, Annabel Kuipers en Marieke de Jong een keurige 2e plaats behaalden. Volgens de officieuze uitslagen van alle estafettes is DWK er net als vorig jaar in geslaagd om de Estafette Wisselbokaal te bemachtigen.

Door de vrijwillige inzet van de coaches, maar ook van onze officials mevr. Wyma-Teitsma, Resink-Lindeboom en Broekgaarden-Wubbels werd er een succesvolle wedstrijd gedraaid.

Wil je ook eens meezwemmen stuur dan een mailtje naar basisgroepen@dewaterkip.nl