Diverse persoonlijke records verbroken door DWK-minioren in Wageningen

Afgelopen zaterdag hebben 19 minioren van zwemvereniging DWK deelgenomen aan een jeugdwedstrijd in Wageningen. Tijdens deze wedstrijd werden er maar liefst 20 persoonlijke records gezwommen.

Bij de minioren 2 was Sven Potappel succesvol met een eerste plaats op de 50 meter vrije slag en 50 meter rugslag, Nordin Vermeer behaalde zilver op de 50 meter vrije slag. Elin Baars werd 1e bij de meisjes op de 50 meter rugslag en 50 meter schoolslag. Linsey Daamen nam het brons mee naar huis bij de 50 meter rugslag.

Ruben Baars (minioren 3) won goud op de 100 meter vrije slag en de 50 meter rugslag. Lili Oosting was succesvol met een 1e plaats op de 50 meter vlinderslag.

Maud ten Broek haalde voor de minioren 4 zilver op de 100 meter vrije slag, Myrthe Rijpma werd derde op deze afstand. Chantal van Harte behaalde een mooi persoonlijk record. Laura Volkers werd 2e op de 50 meter vlinderslag en Quinn Frunt won zilver op de 50 meter rugslag, Amber Overeem en Elena Looijen debuteerden op deze afstand. Op de 50 meter vrije slag behaalde Elena een tweede plaats.

Bij de minioren 5 was Jinte van Ginkel succesvol met een tweede plaats op de 50 meter vlinderslag en een derde plaats op de 100 meter schoolslag. Lieke van den Berg won goud op de 100 meter schoolslag, Casper van Kroesveld veroverde het goud bij de jongens op deze afstand. Anna Spelt zwom een mooi persoonlijk record op deze afstand. Lucas Leeuwis debuteerde op deze afstand en zwom een verdienstelijke tijd. Bas van Daatstelaar nam de bronzen plak op de 50 meter vlinderslag mee naar huis.

Aan het eind van de wedstrijd werd er nog hard gestreden bij de 50 meter vrij estafettes, zowel de dames (Lili Oosting, Elena Looijen, Chantal van Harten, Mirthe Rijpma) en de gemengde groep (Maud ten Broek, Laura Volkers, Quinn Frunt, Ruben Baars) behaalden de 1e plaats.