Succesvolle zwemwedstrijd in Wageningen

Zaterdag 10 februari is er een grote groep enthousiaste zwemmers van DWK afgereisd naar Wageningen om deel te nemen aan het laatste deel van het minioren-junioren circuit.

Bij de meisjes minioren deden mee: Lili Oosting, Elin Baars, Linsey Daamen, Laura Volkers, Maud ten Broek, Myrthe Rijpma, Chantal van Harten, Lieke van den Berg en Jinte van Ginkel. Medailles waren er voor; Lili (goud en zilver), Elin (2x brons), Laura (2x goud), Maud (2x zilver), Myrthe (brons), Lieke (zilver en brons) en Jinte (zilver).

Bij de jongens minioren deden mee: Quinn Frunt, Ruben Baars, Sven Potappel, Bas van Daatselaar en Lucas Leeuwis. Medailles zijn gewonnen door Quinn (2x goud), Ruben (zilver en brons), Bas (zilver) en Lucas (zilver).

Jade Hazeleger, Marthe Versteeg, Debora Spijker, Anouk Honders, Meia Stam, Rick de Kreek, Bjorn Hueting, Teun van Essen, Marnix Leeuwis en Dirk-Johan Wyma deden mee bij de junioren. Jade (zilver en 2x brons) en Marthe (brons), Rick (2x goud, 1x brons) en Bjorn (brons) gingen naar huis met medailles.

Aan het einde van de wedstrijd stond er nog een estafette (4x 50m vrije slag) voor de meisjes junioren op het programma. Jade, Marthe, Anouk en Meia gingen de strijd aan en sleepten de bronzen medaille binnen.

Bijna alle zwemmers hebben wel een PR gehaald of een mooie nieuwe tijd neergezet.

Dankzij de coaches Anoeska, Carli en Iris en de officials Annelies, Greta, Mireille en Martin is het een succesvolle wedstrijd geworden.