SuperSpetters zwemdiploma uitgereikt bij DWK

Afgelopen week hebben 23 kinderen bij De Waterkip, onder toeziend oog van veel familie, afgezwommen voor het KNZB SuperSpetters zwemdiploma.

In de Veluwehal in Barneveld en de Heuvelrand in Voorthuizen hebben de kinderen ,zonder gebruikt te maken van drijfmiddelen, op een speelse manier geoefend om zwemvaardig en zwemveilig te worden. Na afloop kregen alle kinderen een diploma, een medaille en de laatste sticker voor het stickerboek.

Geslaagden in Voorthuizen: Fieke v. Beek, Elin Hooijer, Issi v Slooten, Iris Teunissen, Laura Bouwmeester, Madelief vd Lagemaat, Amy Marijnsen, Marielle Marijnsen, Miriam vd Oudshoorn.

Geslaagden in Barneveld: Yfke v Lonkhuijzen, Dylan Pater, Rosalyn Spelt, Jorne Pol, Rick Hardeman, Nienke Hardeman, Isabel vd Kuilen, Evian de Koning, Matthias vd Brink, Willem Wijnen, Charlotte Baan, Charlotte Anker, Ceylan Comlekci.
Louise v Beek slaagde voor de zelfredzaamheid toets.

Met het zwemdiploma op zak kunnen ze lid blijven van DWK, omdat bij DWK zwemmen een sport, is en de lessen SwimFun, SwimKick en/of Minipolo gaan volgen, waar ze de geleerde vaardigheden kunnen onderhouden/uitbreiden en de basis beginselen van wedstrijdzwemmen en waterpolo kunnen leren en deel kunnen nemen aan kennismakingswedstrijdjes. Ook bij deze activiteiten staat plezier hoog in het vaandel.

Voor informatie basisgroepen@dewaterkip.nl.