Estafette teams goed op dreef bij Heuvelrugwedstrijd Houten

Met 10 zwemsters en 7 zwemmers ging de DWK ploeg naar Houten voor de 2e Heuvelrug wedstrijd van dit jaar. Onder leiding van de coaches Jacko van der Meer en Tineke van Bentum werd het een succesvolle avond.

Bij de meisjes en dames was er in de verschillende leeftijdsklassen goud voor Harma van der Meer en brons voor Jade Hazeleger.

Lisette Groeneveld zwom haar 2e wedstrijd na een periode van afwezigheid en komt al lekker op stoom. Met mooie tijden werd ze 7e in het veld van 23e deelneemsters.

Bij de jongens en heren was er in de verschillende leeftijdsklassen goud voor Jarno van Lagen, zilver voor Jesper Mulder en brons voor Bjorn Hueting.

Voor Bjorn was dit de eerste medaille bij de Heuvelrug. En slechts een halve seconde achter het zilver, dus dat beloofd nog meer voor de toekomst.

Aan het eind van de wedstrijd werd er nog hard gestreden op de 50 vrije slag estafette, waarbij het eerste team van DWK dat bestond uit Jarno, Jesper, Jade en Harma naar een klinkende overwinning zwommen. Bijna 3 seconden onder de inschrijftijd, een knappe prestatie.

Ook het tweede team met Mara, Dirk-Johan, Lisette en Dave scoorden met een 6e plaats uitstekend.

Door de vrijwillige inzet van de coaches, maar ook van onze officials mevr. Blokland en mevr. Broekgaarden werd er een succesvolle wedstrijd gedraaid.