DWK Masters scoren goed in Emmeloord

Een 8-tal masters van DWK toog afgelopen zaterdag naar Emmeloord voor de tweede wedstrijd in het Zuyderzee Master Circuit.

Voor Hettie Schakel was dit haar eerste wedstrijd sinds zeer lange tijd. Ze zwom rond de geschatte tijden en haalde een vierde plaats op de 100 m wisselslag en een vijfde plaats op de 100 m vrije slag. Haar man Gerco schakel mocht ook tevreden zijn met een vierde plaats op derde plaats op de 100 m wisselslag en een vijfde op de 100 m vlinderslag.

Moeder en dochter Schoenmaker (Willy en Diane) deden ook goede zaken. Willy zwom een persoonlijk record op de 100 m vrije slag en zat ver onder haar inschrijftijd op de 200 m schoolslag. Diane zwom naar een persoonlijk record op de 25 m schoolslag.

Greta Wyma en Martijn de Jong zwommen op beide schoolslag afstanden (25 m en 200 m) allebei naar persoonlijk records. In een leuke onderlinge strijd met Jennie Resink op de 100 m wisselslag won Greta Wyma. Iris van Aurich kon merken dat ze wat vermoeid was en haalde haar persoonlijke toptijden helaas niet.

Tot slot zwommen alle deelnemers mee in een 4x50 m wisselslag estafette. Dit leverde een tweede en een derde plaats op.